Persoonlijke verzorging

Thuiskomen naar een proper gewassen en gemanicuurde hond, zonder zelf nat te worden!  

Uw huisdier wordt gedurende zijn verblijf bij ons geborsteld, wat weer goed is voor de doorbloeding van de huid en het verwijderen van vuil en losse haren in de vacht.

Indien mogelijk, worden te lange nagels geknipt en wordt eventueel tandsteen verwijderd om ontstekingen en loszittende tanden te voorkomen.

Aan het eind van zijn verblijf wordt uw hond gewassen met een shampoo die speciaal geschikt is voor honden, zodat hij weer lekker schoon en fris naar huis gaat.

Persoonlijke verzorging

Verzorging zou geen stresserende ervaring mogen zijn, wij zorgen ervoor dat alles kalm en respectvol verloopt.

€ 17,50

Om de persoonlijke verzorging experience te reserveren klik op het vakje op het reservatieformulier. 

Schrijf je in en laat ons weten wat de naam en verjaardag van jouw hond is en je ontvangt een verrassing op zijn verjaardag!

Ontvang een verjaardagstraktatie voor jouw hond !

Hip hip hoera !

/ ( dd / mm )
  • *Vereiste velden

Via deze blog van Happy Tails willen wij jullie graag welkom heten op onze kersverse nieuwe website, gemaakt door Kirsty Van Acker, Brand & Website Designer, kirstyvanacker.com Wij zijn dankbaar dat Kirsty deze website voor ons wilde ontwikkelen. Ze heeft met recht waar gemaakt waar ze mee adverteerd: “I help creative businesses by creating them […]

6 augustus 2022

Happy Tails logo

...

Hier onder heb ik een heel interessant stuk geplaatst wat je toch wel aan het denken zet en hoe wij hier bij Happy Tails eigenlijk al werken. Wij zijn heel kleinschalig en best wel voorzichtig met het plaatsten van vreemde honden bij elkaar en kijken/observeren de honden of ze wel (beiden) behoefte hebben aan sociaal […]

6 augustus 2022

speelende hond

...

Kwispel, kwispel...