Kleinschalig hondenpension met gezellige ingerichte kennel vrije verblijven. 

Veel ruimte en individuele aandacht!

Happy Tails

Dat is met een gerust hart zelf op vakantie gaan! 

Ben je op zoek naar een hondenopvang dat je kan vertrouwen? Ben je ooit geweigerd omwille van het ras van je hond? Stel je jouw vakantie uit omdat het moeilijk is om de juiste opvang voor je hond te vinden?

De meeste hondeneigenaars maken zich zorgen als ze hun hond ergens moeten achterlaten. 

“Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalig te zijn zodat er meer tijd, ruimte en kwaliteit is, voor de aandacht voor de hond en klant.”Henk Birkshoff en Yvette Caprino - eigenaars

Mirjam, eigenaar van Ruby en Sofie

Ik heb Happy Tails gekozen voor de persoonlijke aandacht, rust en goede (En lieve) begeleiding voor mijn hondjes. Henk en Yvette zijn super aardige mensen met een groot hart voor honden, maar ook met verstand van honden en hun gedrag. Ik ben dik tevreden!

Mireille, eigenaar van Freek en Roxy

Happy Tails wordt professioneel en met veel kennis van zaken gerund, waarbij wij de zeer persoonlijke aanpak en grote liefde voor mens en dier heel erg waarderen. Ik kan met een nog geruster hart op vakantie gaan met de wetenschap dat de hondjes liefdevol en goed worden ondersteund en verzorgd. Mijn favoriete onderdeel van de service was de filmpjes en foto's op Facebook.

Sandra, eigenaar van Stiffy, Quinty, Bruce, Face

Henk en Yvette zijn zo warm en hartelijk voor de dieren. Fijne verblijf-ruimtes voor de hondjes, begrip voor het ras. Mogelijkheid voor individuele begeleiding. Heerlijke speelruimte. Henk en Yvette geven de baasjes het gevoel om met een gerust hart weg te kunnen gaan. onze honden kunnen heerlijk rennen en verkennen. Echt heel erg fijn.

Berry, eigenaar van Charlie

Ik heb Happy Tails gekozen omdat we ons steeds welkom voelen en Charlie het tijdens zijn verblijf erg naar zijn zin heeft. Hij kan fijn in de bijbehorende wei rennen en het is verder rustig terwijl er wel op hem gelet wordt. Nu, kunnen we tijdens vakanties en weekjes weg even samen op adem komen terwijl je weet dat er goed voor hem gezorgd wordt.

Amber, eigenaar van Pip & Puk

Happy Tails geeft mij de mogelijkheid om een paar dagen op pad te gaan en te weten dat de honden niets tekort komen aan zorg, aandacht en plezier. Het is de enige plek waar ik mijn bullenbabies aan toe vertrouw.

Inge, eigenaar van Ziggy

Mijn favoriete onderdeel van de service was 1 op 1 spelletjes en dat Ziggy lekker naar buiten kan met veel ruimte. Ik weet dat Ziggy het naar zijn zin heeft door en foto's en appjes hoe hij bijna dagelijks zijn dag doorbracht. Ik kan met een gerust hart Ziggy achter laten en even tijd voor mezelf hebben.

Nancy, eigenaar van Gigi

Mijn hond is geen nummer en echt een hond is waar liefde en tijd aan wordt gegeven. Wij kunnen met een gerust hart op vakantie als we samen met het gezin gaan. En Gigi heeft dan ook vakantie :-) De 1 op 1 actieve tijd is super en het is gewoon geweldig, Henk en Yvette hebben een hart van goud voor alle loges die komen logeren.

Yvonne, eigenaar van Fleur

Het vertrouwen was er nooit bij andere pensions zoals ik dat blind heb bij Yvette en Henk. Met alle enthousiasme en vooral hun ruime expertise maken dat alles te samen met hun vriendelijkheid maakt dat wij kozen voor dit lieve eerlijke stel. Mijn favoriete onderdeel van de service was de knuffelsessies die Fleur met Henk had maar ook zeker de één op één momenten met Yvette zoals de zoekspelletjes.

Cora, eigenaar van Kate en Charlie

Yvette en Henk weten waar ze mee bezig zijn. Ik hebben hun gekozen omdat het een kleinschalig pension is met alle aandacht voor de honden. Er is een ongedwongen sfeer niets moet en heel veel mag, de honden ook echt vakantie hebben. Door de 1 op 1 activiteiten vind Charlie meer rust en trekt minder aan de lijn en weet dat als hij het goed doet wat lekkers krijgt. Perfect zal het niet worden maar ik ben blij met de tips die ik gehad heb.

Gé, eigenaar van Bob

Lieve, gedreven eigenaars die elke hond persoonlijke warmte en aandacht geven. Ik heb nu het gevoel dat mijn hond naar een plek kan waar hij het naar zijn zin heeft, als het nodig is.

Donna, eigenaar van Ivy

Happy Tails leveren de allerbeste zorg voor ons honden kind. Met heel veel passie, liefde, geduld en verstand van zaken wordt deze prachtige opvang gerund. Happy Tails geeft ons rust, met het vertrouwen dat je hond in de beste handen is, is het makkelijker om de zaken los te laten.

Daan, eigenaar van Tony

Yvette & Henk zijn ontzettende lieve mensen. Als wij met vakantie gaan is het voor Tony ook vakantie als zij bij Henk & Yvette zijn, dat is voor ons heel erg belangrijk. Zij hebben heel veel kennis van het ras Bull Terrier, wat voor ons heel erg belangrijk is. De ruimte/tuin die zij hebben is oneindig en Tony heeft zijn eigen kamertje. Ik vind dat jullie het fantastisch doen!

Ria, eigenaar van Lotus

De samenwerking tussen jouw hond, de eigenaar en Happy Tails is prima! Lotus vond het geweldig. Ze was zo blij. Mijn favoriete onderdeel van de service was de persoonlijke aandacht, puzzel oplossen en gewoon heerlijk spelen. Ik weet nu dat ik Lotus met een gerust gevoel kan laten logeren/op vakantie kan laten gaan :-)

Bob v\d Velden, eigenaar van Hummer

Henk & Yvette hebben er voor gezorgd dat ik na 4 jaar weer op vakantie ben geweest. Ik heb voor Happy Tails gekozen door de gastvrijheid, alles staat in het teken van de honden, de rust en de ruimte en persoonlijke aandacht voor jouw hond! Mijn favoriete onderdeel van de service is het persoonlijk contact oplossingen bedenken zoals individuele activiteiten om de hond meer op zijn gemak te stellen.

Mirjam, eigenaar van Sofie & Ruby

Henk en Yvette zijn hele lieve en kundige mensen met verstand van honden. De honden krijgen allemaal persoonlijk aandacht en hebben een heerlijke plek om te spelen en te slapen. Ik krijg door jullie meer inzicht in het gedrag van honden in het algemeen, maar ook zeker meer inzicht in het gedrag en de persoonlijkheid van onze eigen honden. Ik vind Happy Tails gewoon TOP!

Sonja, eigenaar van Luna

Ik kies voor Happy Tails omdat Henk en Yvette heel veel kennis hebben van Bull Terriers en de honden hebben daar een heerlijke tijd. Ik heb rust als ik op vakantie ben omdat mijn hond goed wordt verzorgt en eigenlijk ook op vakantie is.

Carla, eigenaar van Tank

Ik kies voor Happy Tails omdat er veel leuke activiteiten gedaan worden met Tank, hij krijgt er echt een grote dosis liefde.

Tarieven

Korting op de tweede hond is 10% van de dagprijs. Bij de derde/vierde hond van het zelfde gezin/eigenaar is de korting 10% van het totaal bedrag.

De dagprijs pension is exclusief voer. Het beste is om uw eigen voer mee te geven, wat ook door de meeste pensiongasten wordt gedaan. Voor een kleine meerprijs, € 1,50 per dag, is het mogelijk dat de hond gevoerd wordt tijdens zijn verblijf in het pension.

In het geval van een verblijf in het pension wordt de dag van brengen geheel in rekening gebracht, de dag van halen wordt voor de helft berekend indien er voor 11.00  (zaterdag na 12.00 uur) wordt uitgecheckt. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten wat betreft het brengen en ophalen van uw huisdier!

Tarieven Hondenpension

€ 22,50

Openingsuren

*** Tariefswijziging per 01-01-2024 ***
De tarieven voor pension zullen voor alle honden gelijk zijn € 22,50

Activiteiten

één op één activiteiten


Omdat wij regelmatig de vraag krijgen of wij extra aandacht kunnen besteden aan hun huisdier en wij hier graag gehoor aan willen geven is er met ingang van dit jaar de mogelijkheid om een aantal één op één activiteiten apart bij te boeken.

Persoonlijke verzorging

Haal- en Brengservice

Onze klanten, die niet in de gelegenheid zijn om hun hond te brengen en te halen, kunnen gebruik maken van onze haal-en brengservice.

Aan het eind van zijn verblijf wordt uw hond gewassen met een shampoo die speciaal geschikt is voor honden, zodat hij weer lekker schoon en fris naar huis gaat.

EXTRA DIENSTEN

Schrijf je in en laat ons weten wat de naam en verjaardag van jouw hond is en je ontvangt een verrassing op zijn verjaardag!

Ontvang een verjaardagstraktatie voor jouw hond !

Hip hip hoera !

/ ( dd / mm )
  • *Vereiste velden

Via deze blog van Happy Tails willen wij jullie graag welkom heten op onze kersverse nieuwe website, gemaakt door Kirsty Van Acker, Brand & Website Designer, kirstyvanacker.com Wij zijn dankbaar dat Kirsty deze website voor ons wilde ontwikkelen. Ze heeft met recht waar gemaakt waar ze mee adverteerd: “I help creative businesses by creating them […]

6 augustus 2022

Happy Tails logo

...

Hier onder heb ik een heel interessant stuk geplaatst wat je toch wel aan het denken zet en hoe wij hier bij Happy Tails eigenlijk al werken. Wij zijn heel kleinschalig en best wel voorzichtig met het plaatsten van vreemde honden bij elkaar en kijken/observeren de honden of ze wel (beiden) behoefte hebben aan sociaal […]

6 augustus 2022

speelende hond

...

Kwispel, kwispel...

Openingstijden Hondenpension   

Maandag t/m Vrijdag: 10.00 - 11.00 uur en 16.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur

Als uw huisdier na 11.00 uur wordt opgehaald (zaterdag na 12.00 uur) berekenen wij een nieuwe pension dag. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten wat betreft het brengen en ophalen van uw huisdier.

drop-off en pick-up