Een hele andere kijk op de opvang in een hondenpension

  1. Diana Schellekens schreef:

    Dit klopt helemaal! Honden baasjes denken altijd maar dat honden met elkaar moeten spelen of geaaid willen worden. Spelen doen ze alleen wanneer ze elkaar vertrouwen. Ben al eens uitgekafferd voor dierenmishandelaar omdat ik mijn hond niet wilde laten snuffelen met een andere hond. Mijn hond toonde oversprong gedrag dus ik begeleidde haar uit de situatie. Het andere honden baasje schold mij daarop uit. Dus goed artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in en laat ons weten wat de naam en verjaardag van jouw hond is en je ontvangt een verrassing op zijn verjaardag!

Ontvang een verjaardagstraktatie voor jouw hond !

Hip hip hoera !

/ ( dd / mm )
  • *Vereiste velden